Over mij

Hi! Leuk dat je wilt weten wie ik ben. Mijn naam is Siwoh. Dit spreek je uit als sie-woo.

Persoonlijk

Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben een kritisch mens, creatief wezen en ondernemende vrouw.

Mij is vaak verteld dat ik een oude ziel ben. Ik denk omdat ik van nature luister en observeer. Ik ben sensitief en intuïtief. Stilte heb ik nodig om op te laden.

Zelfontplooiing vind ik erg belangrijk. Dat wil trouwens niet zeggen dat ik vind dat je altijd “de beste versie van jezelf” moet zijn. Je hoeft niet altijd keihard te werken en alles uit jezelf te halen. Je mag ook simpelweg zijn. Zo zie ik mensen het liefst. Gewoon zoals ze zijn.

Professioneel

Mijn professionele weg is heel divers. Dat komt doordat ik iemand ben die uitdaging en variatie nodig heeft. Na de opleiding projectsecretaresse heb ik een aantal jaar secretarieel en administratief werk gedaan. Daarna ben ik omgeschoold tot sociaal werker. Ik ben geen hulpverlener, maar dienstverlener. En ik werk groepsgericht.

Omdat lichaam en geest met elkaar in verbinding staan, kreeg ik jaren geleden interesse in sport. Ik heb opleidingen gevolgd voor hardlopen, wandelen en postnataal sporten.

Verder heb ik trainingen gevolgd voor mobiliteit, dialoogbegeleiding en copywriting. Schrijven heb ik altijd veel gedaan. Ik vind het erg interessant om de juiste woorden en manieren te zoeken om een boodschap over te brengen. Dialoog vind ik erg belangrijk. Het brengt mensen dichter bij elkaar.

Wil je meer weten over mij als professional? Neem dan een kijkje op de pagina ‘voor bedrijven‘.

Ook erg belangrijk

Tot slot ben ik gek op koffie en lekker eten. En humor. Ik heb een goed gevoel voor humor. Vind ik zelf tenminste. De meningen daarover kunnen natuurlijk verschillen. Lijkt me sterk, maar het kan 😉

Ik hoop dat je nu een beter beeld hebt van wie ik ben. Word je hier enthousiast van? En lijkt het je leuk om eens mee te doen met een training of activiteit? Neem dan vooral even contact op via info@happymovement.nl