Voor bedrijven

Als sociaal agogisch werker richt ik mij op gedragsverandering bij mensen. Hiervoor werk ik groepsgericht.

Verbinder in een wereld van verschillen

Overal om ons heen is diversiteit; in de wijk, op school, op de werkvloer, zelfs binnen families. Diversiteit is een feit. Mensen verschillen nou eenmaal van elkaar. Helaas zorgt dit ervoor dat ongelijkheid en uitsluiting aandachtspunten zijn. Het mooie is dat diversiteit kansen biedt. Waar kunnen we elkaar vinden? Als we dat van elkaar weten, kunnen we onze verschillen voor ons laten werken. Dan kunnen we onze krachten bundelen.

Ik verbind mensen graag met elkaar. Zowel inwoners als professionals. Mensen zitten vaak op een eiland of in een bubbel, waardoor zij de verbinding met anderen verliezen. Dit gebeurt vaak onbewust en ongewenst. Afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het niet vanzelfsprekend is dat mensen verbindend met elkaar omgaan. Zelfs als zij dit wel nastreven. Hierin kan ik van betekenis zijn en een verbindende rol vervullen.   

Duurzaamheid

Een terugkerend thema in mijn werk is duurzaamheid: duurzaam omgaan met je lichaam, het opbouwen van duurzame relaties tussen mensen en tussen mens en natuur, en duurzame breed ingebedde trajecten. 

Mijn focus ligt op de lange termijn. Daarom voert procesgericht werken bij mij de boventoon. Daarbij wel zeggende dat ik beschik over een Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit. We moeten goed nadenken voordat we iets doen, maar het moet wel gebeuren.

Samenwerken

Je kunt me inhuren als sociaal professional, voor de functies:

  • coordinator
  • (dag)voorzitter
  • regisseur
  • dialoogbegeleider

Wat anderen over mij zeggen

Ik beschik over een flinke dosis reflectief vermogen. Toch kan ik mij voorstellen dat het voor jou ook waardevol is om te weten wat anderen over mij en mijn professionaliteit zeggen.

Dit is wat anderen over mij zeggen:

‘Siwoh draagt uit dat zij anderen niet veroordeelt. Daardoor voel ik mij vrij om mezelf te zijn.’

‘Siwoh kan een vraagstuk goed van een afstand beschouwen en analyseren. Ook vanuit verschillende perspectieven.’

‘Siwoh weet goed hoofdzaken te onderscheiden van bijzaken. Hierdoor komt zij snel tot de kern van zaken.’

‘Siwoh heeft een aanstekelijke energie, waarmee zij anderen meekrijgt.’

Contact

Denk je dat jij en ik onze krachten moeten bundelen? Laat het me weten via een e-mail of bel me. Je kunt me bereiken via 06 – 39 42 37 73 of info@happymovement.nl

Tot snel!