Moeder & Kind Avonturen

Vaak vinden moeders het lastig om te sporten en bewegen, het verschuift naar de achtergrond. Dat terwijl beweging essentieel is voor een gezond leven. Waarom zou je het moederschap en beweging niet combineren? Kinderen leren veel van herhaling en na-doen. Als jij wilt dat jouw kind gezonde gewoontes aanleert, zoals regelmatig bewegen en buiten zijn, kun je daar het beste al jong mee beginnen. En vergis je niet: buitenspelen is ook goed voor moeders.

Bij Moeder & Kind Avonturen zijn moeders welkom met hun baby’s, peuters en kleuters. We maken een wandeling waarbij we oefeningen doen die jou helpen om beter te bewegen. Als je postnataal bent, doen we oefeningen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van vrouwen na een bevalling. Je kunt jouw kleintje zonodig meenemen in een kinderwagen of in een ergonomische draagzak. Als je die niet hebt, kun je er één van mij lenen.

Aanmelden kan hier.

Speciale Edities

Eén keer per maand organiseer ik een speciale editie van Moeder & Kind Avonturen, voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Bij zo’n speciaal avontuur werken we met een thema en nemen we wat langer de tijd. De hiervoor benodigde materialen kun je van mij lenen, denk bijvoorbeeld aan een vergrootglas. Ook krijg je wat te snacken.

De eerstvolgende speciale editie van Moeder & Kind Avonturen is op zaterdag 2 juli van 09.45 tot 11.30 uur. We hebben dan het thema BOERDERIJ. De locatie volgt nog. Deelname kost € 7,50 per moeder en kind.

In deze tijd van het jaar zijn we voor activiteiten erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Een dag voor de activiteit bepalen we of het doorgaat. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, vooral bij regenachtig weer. We werken daarom met een aanmeldlijst. Als de weersomstandigheden het toelaten om de activiteit door te laten gaan, beginnen we bovenaan de lijst voor de definitieve aanmeldingen. Dit betekent dat je pas betaalt als jouw aanmelding definitief is. Aanmelden kan hier.

Let op! Vol = vol