Moeder & Kind Avonturen

Sport en beweging heeft vaak geen prioriteit voor moeders. Het verschuift naar de achtergrond. Dat terwijl beweging super belangrijk is voor een gezond leven. Waarom zou je het moederschap en beweging niet combineren? Kinderen leren veel van herhaling en na-doen. Als jij wilt dat jouw kind gezonde gewoontes aanleert, zoals regelmatig bewegen en buiten zijn, kun je daar het beste al jong mee beginnen. En vergis je niet: buitenspelen is ook goed voor moeders. Dit is zelfs gebleken uit onderzoek.

Bij Moeder & Kind Avonturen zijn moeders welkom met hun baby’s, peuters en kleuters. We maken een wandeling waarbij we oefeningen doen die jou helpen om beter te bewegen. Als je postnataal bent, doen we oefeningen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van vrouwen na een bevalling. Je kunt jouw kleintje zonodig meenemen in een kinderwagen of in een ergonomische draagzak. Als je die niet hebt, kun je er één van mij lenen.

Meld je hier aan.

Speciale Edities

Eén keer per maand organiseer ik een speciale editie van Moeder & Kind Avonturen, voor kinderen van 0 tot 100 jaar. Bij zo’n speciaal avontuur werken we met een thema en nemen we wat langer de tijd. De hiervoor benodigde materialen kun je van mij lenen, denk bijvoorbeeld aan een vergrootglas. Ook krijg je wat te snacken.

PRE PARTY

De decembermaand is in aantocht. Dat betekent: feestje hier, etentje daar. Cadeautje zus, decoratie zo. Hoe voorkomen we verspilling in de decembermaand? Bij deze speciale editie van Moeder & Kind Avonturen gaan we aan de slag met duurzame cadeaus en decoratie.

Zaterdag 19 november van 09.45 tot 11.30 uur. Locatie volgt na aanmelding. Kosten: € 7,50 per moeder en kind.

Voor buitenactiviteiten zijn we erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Een dag voor de activiteit bepalen we definitief of het doorgaat. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, vooral bij regenachtig weer. We werken daarom met een aanmeldlijst. Als de weersomstandigheden het toelaten om de activiteit door te laten gaan, beginnen we bovenaan de lijst voor de definitieve aanmeldingen. Dit betekent dat je pas betaalt als jouw aanmelding definitief is. Aanmelden kan hier.

Let op! Vol = vol