Mama & baby work out

Een zwangerschap en bevalling zijn een flinke aanslag op het lichaam van een vrouw. Een manier om hiervan te herstellen en om aan je conditie te werken, is Kangatraining: een postnatale work out met je kindje dicht bij je, in een draagzak.

Vrouwen hebben na de bevalling specifieke behoeften. Bij Kangatraining is elke oefening zorgvuldig ontworpen en aangepast aan de specifieke behoeften van jonge moeders. Enkele van de belangrijke aspecten waar de Kangatrainer aandacht aan besteedt, zijn: de veiligheid voor de baby, het versterken en beschermen van de bekkenbodem van de moeder, de bescherming tegen eventueel carpaal tunnel syndroom, pijn aan het bekken of rectus diastase.

Bij Kangatraining werken we aan het aansterken of juist stretchen van spieren en het opbouwen van de conditie. Dit doen we door oefeningen en choreografieën, waarbij we rekening houden met de lichamelijke veranderingen tijdens de zwangerschap en het abrupt veranderde bewegingspatroon na de bevalling. Verantwoord en leuk!

Heb je geen (ergonomische) draagzak? Dan kun je er één van mij lenen.

Kanga outdoor

Daglicht en buitenlucht zijn gezond, voor lichaam en geest. Kun je nagaan hoe goed het voor je is om buiten te sporten. Wist je bijvoorbeeld dat zonlicht goed is voor je slaapritme? Ook voor dat van je kindje!

Bij Kanga Trail maken we een wandeling waarbij we werken aan de conditie en het versterken van spieren. Dat doen we op een manier die vriendelijk is voor vrouwen die zijn bevallen. Je kunt meedoen met je kleintje in een ergonomische draagzak, maar je mag ook meedoen zonder kindje.

Aanmelden

Je kunt jezelf hier aanmelden voor Kangatraining in Spijkenisse.

Facebook

Volg Kangatraining Spijkenisse op Facebook, om op de hoogte te blijven.