Kom in beweging met Happy Movement.

Wij gaan voor een gezonde samenleving waarin iedereen kans heeft op

leven in balans

Lees verder over Happy Movement

Over Happy Movement

Voor het gezond opgroeien zijn kinderen afhankelijk van hun omgeving. De ouders en andere familieleden, de buurt, onderwijs, beleid, wetgeving, ga zo maar door. 

Happy Movement gelooft dat we als samenleving samen verantwoordelijk zijn voor het opvoedklimaat waarin onze kinderen opgroeien. Als we willen dat de kinderen van deze generatie gezond leven, hebben wij daar als volwassenen verantwoordelijkheid in te nemen.   

Samen verantwoordelijk

voor een gezond leven

Gezonde samenleving

Happy Movement maakt zich sterk voor een gezonde samenleving. Onder een gezonde samenleving verstaan wij een samenleving waarin iedereen kans heeft op leven in balans. In relatie met jezelf, met anderen en met de natuur.

 

Om je lichamelijk, geestelijk en sociaal goed te voelen, is het belangrijk om in beweging te zijn. Zowel letterlijk als figuurlijk. Happy Movement brengt mensen in beweging. Op verschillende manieren en op verschillende niveaus. Van sport en spel activiteiten voor moeders en kinderen tot bemoeienis op beleidsniveau.

sport& spel

van jong tot oud

Happy Movement brengt mensen in beweging. Op verschillende manieren en op verschillende niveaus. Van sport en spel activiteiten voor moeders en kinderen tot bemoeienis op beleidsniveau.

Moeder & Kind Avonturen

Samen spelen is ook goed voor de relatie. Tussen jou en jouw kind(eren) maar ook tussen jou en bijvoorbeeld andere moeders. Binnen en buiten.

FIT & FUN voor gezonder ouder worden

Gezond ouder worden, dat wil jij toch ook? Bij FIT & FUN doe je sport- en speloefeningen die jou helpen om beter te bewegen en gezond ouder te worden.

Voor bedrijven

Waar kunnen we elkaar vinden? Dit is ook op de werkvloer van belang. Als we dat van elkaar weten, kunnen we onze verschillen voor ons laten werken.

Ondervind je problemen met het organiseren van een verandering in leefgewoonte, of wil je gezond ouder worden?

En kan jij hier hulp bij gebruiken?