Moeder & Kind Avonturen

Vaak vinden moeders het lastig om te sporten en bewegen, het verschuift naar de achtergrond. En dat terwijl beweging essentieel is voor een gezond leven. Waarom zou je het moederschap en beweging niet combineren? Kinderen leren veel van herhaling en na-doen. Als jij wilt dat jouw kind gezonde gewoontes aanleert, zoals regelmatig bewegen en buiten zijn, kun je daar het beste al jong mee beginnen.

Bij Moeder & Kind Avonturen staat de moeder centraal en nemen we de kinderen erin mee. We maken een wandeling waarbij we oefeningen doen die jou helpen om beter te bewegen. Als je postnataal bent, doen we oefeningen die aangepast zijn aan de specifieke behoeften van vrouwen na een bevalling. Je kunt jouw kleintje zonodig meenemen in een kinderwagen of in een ergonomische draagzak. Als je die niet hebt, kun je er één van mij lenen.

Speciale Edities

Eén keer per maand organiseer ik een speciale editie van Moeder & Kind Avonturen. Bij zo’n speciaal avontuur werken we meer kindgericht en nemen we wat langer de tijd. De benodigde materialen kun je van mij lenen, denk bijvoorbeeld aan een vergrootglas. Ook krijgen de kinderen wat lichts te eten en/of drinken.

Homemade Bubbles

Bellenblazen is leuk voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar. Bij Homemade Bubbles maken we onze eigen bellenblaas, waarmee we mega bellen maken, en we doen samen bellenblaas spelletjes. De zelfgemaakte bellenblaas mag je na afloop meenemen naar huis.

Homemade Bubbles is op zaterdag 29 januari van 09.45 tot 11.30 uur, bij de Walvisstaarten in Spijkenisse. Deelname kost € 7,50 per moeder en kind. Wil je met meer kinderen komen? Kijk dan hier voor de kosten.

In deze tijd van het jaar zijn we voor activiteiten erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Een dag voor de activiteit bepalen we of het doorgaat. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, vooral bij regenachtig weer. We werken daarom met een aanmeldlijst. Als de weersomstandigheden het toelaten om de activiteit door te laten gaan, beginnen we bovenaan de lijst voor de definitieve aanmeldingen. Dit betekent dat je pas betaalt als jouw aanmelding definitief is. Aanmelden kan hier.

Let op! Vol = vol