Over mij / contact

Hi, leuk dat je mijn pagina bezoekt. Mijn naam is Siwoh.

Toen ik jaren geleden stopte met roken, ging ik sporten om de frustratie kwijt te raken. Dit was voor mij het begin van een nieuw leven. Ik voel me lichamelijk en geestelijk sterker en dat heeft een positief effect op mijn dagelijks leven.

Ik leerde om mijn hoofd minder op volle toeren te laten draaien en om mijn hoofd en lichaam weer met elkaar in verbinding te brengen. Ook creëerde ik een netwerk van mensen om mij heen die positief bijdragen aan een fit leven. Met mijn huidige leefstijl heb ik meer energie en neem ik de touwtjes in handen.

Ik vind het belangrijk dat mensen een vitaal leven leiden. De één heeft hier meer beweging voor nodig, de ander een netwerk om op terug te vallen. Ik vind het leuk om mensen hier bij te begeleiden, daarom startte ik Happy Movement.

Op een verantwoorde manier sporten en bewegen vind ik essentieel. Tenslotte moet je nog een leven lang mee. Om jou ook verantwoord te begeleiden, heb ik de volgende opleidingen en cursussen gevolgd en met succes afgerond.

  • 2000 – 2015: Social Work bij Hogeschool INHolland
  • 2017: Hardlooptrainer bij AALO
  • 2019: Kangatrainer bij Kangatraining Nederland
  • 2019: Hardlooptrainer Nascholing bij AALO
  • 2019: Wandeltrainer 1 bij KWBN
  • 2019: Rots & Water (basis)training bij het Rots & Water Instituut
  • 2020: EHBO aan baby’s en kinderen bij het Nederlandse Rode Kruis

Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg daarom regelmatig opleidingen/cursussen/trainingen. Op dit momenteel ben ik bezig met de opleidingen PreKanga (voor zwangere mama’s) en Wandeltrainer 2.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Telefoon: 06 – 39 423 773

E-mail: info@happymovement.nl