Dat wandelen een sport is, realiseren mensen zich vaak niet. Toch hoeft het effect van sportief wandelen weinig te verschillen van hardlopen. Bij de wandelingen doen we oefeningen die jou helpen om beter te bewegen. We werken niet alleen aan de conditie, maar ook aan de lichaamshoudingkrachtflexibiliteit en co√∂rdinatie.

Happy Movement organiseert wandelactiviteiten voor alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud. Voorwaarde voor deelname is dat deelnemers geen lichamelijke beperkingen hebben om meer actief te worden. Twijfel je of de activiteiten van Happy Movement geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op, zodat we dit met elkaar kunnen overleggen.

Er zijn vaste activiteiten, maar het is ook mogelijk om trainingen aan te vragen, bijvoorbeeld een 12-weekse wandeltraining voor buurtbewoners.

Buurtwandelingen

Wandelen met buurtbewoners kan enorm stimulerend zijn. Doordat het dicht bij huis is, heb je weinig tot geen reistijd. Je leert ook de buurt en buren beter kennen.

Wandel je fit

Wandeltraining waarbij we aandacht besteden aan het hele lichaam. Van de voeten tot het hoofd. We werken aan de conditie, lichaamshouding en mobiliteit.

Buurten

Wandelingen door de buurt. Zonder oefeningen, wel op tempo.